INTRODUKTIONEN

Välkommen till Musikhögskolan och välkommen till kårsektionen Qultura!

 

Är du antagen till någon kurs eller program på Musikhögskolan i Örebro? Grattis! Då är du välkommen att vara med i den fina sektionen Qulturas introduktion. Introduktionen är en möjlighet för dig som ny student att snabbt komma in i livet på universitet, lära känna dina nya kurskamrater och få bättre koll på skolan och staden i allmänhet. Ta chansen att delta i introduktionen, det brukar vara väldigt uppskattat av alla inblandade och är en perfekt start på universitetsstudierna.

 

Introduktionen 2017

Arbetet med årets Introduktion är i full gång och snart smäller det! Onsdagen den 23e augusti klockan 13.00 kommer vi smygstarta vår introduktion i sal M101 på musikhögskolan i Örebro. Då får ni chans att träffa alla era nya studiekamrater, era faddrar och generaler. För att delta på introduktionen krävs ett införskaffande av en introduktionspåse. Påsen kostar, i Qulturas fall, 250 kr och då ingår kårmedlemskap och deltagande i de aktiviteter Qultura anordnar under introduktionen.

 

Scheman ligger uppe under fliken introduktionen på denna sida. Se till att kolla in dessa och skriv ner de olika aktiviteterna i era kalendrar så att ni inte missar något! Under samma flik hittar ni även presentationer av faddrarna och generalerna!

 

Hör gärna av er vid frågor. Det kan ni göra direkt till generalerna på mail: generalerna.qultura@gmail.com eller via vår formidabla facebook-grupp IntroQultura17 där vi försöker samla alla Qulturas nystudenter under ett och samma tak. Där kommer också mycket info kring introduktionen läggas ut så gå gärna med i den gruppen ifall du inte redan gjort det!

 

 

 

 

Ha en fortsatt trevlig sommar så ses vi snart på introduktionen!

 

Anders Engström & Maria Jern, Qulturas generaler 2017

 

PS. Ni kommer väl ihåg att följa IntroQultura på Instagram?

 

BILDER FRÅN INTRODUKTIONEN