FUM

FUM 

(FULLMÄKTIGE)


Fullmäktige är Örebro studentkårs högst beslutande organ och kan liknas med Sveriges riksdag. Här möts förtroendevalda ledamöter från alla nio kårsektioner och fattar beslut som rör Örebro studentkår i stort. Varje kårsektion har ett visst antal mandat i FUM som baseras på antalet medlemmar i respektive kårsektion.

 

 

Qultura har 3 mandat som väljs in på Qulturas årsmöte. Ledamöterna som driver Qulturas röst på fullmäktigemötena presenteras nedan! Om ni har frågor om fullmäktige eller ha stöd/rådgivning vid skrivande av motioner så går det bra att kontakta våra ledamöter.

 

E-mail: qultura.fum@orebrostudentkar.se

FUM-ledamöter läsåret 2020-2021:

Namn: Alexander Porsbjer
Program/år: Ämneslärarprogrammet inriktning Musik/Instrument och Ensemble, år 3.

Om jag inte höll på med musik så skulle jag: Varit IT-tekniker och hållt på med sånt på fritiden.

Namn: Elin Oskarsson
Program/år: Konstärligt kandidatprogram: Kammarmusik, år 2.

Om jag inte höll på med musik så skulle jag: Plugga biologi av något slag.

Namn: Vakant
Program/år: -

Om jag inte höll på med musik/teater så skulle jag: -

Introduktionen

Sveriges förmodligen bästa (och mest rosa) introduktion!


Är du antagen till någon kurs eller program på Musikhögskolan i Örebro? Grattis! Då är du välkommen att vara med i vår fina introduktion. Introduktionen är en möjlighet för dig som ny student att snabbt komma in i livet på universitetet, lära känna dina nya kurskamrater och få bättre koll på skolan och staden i allmänhet. Ta chansen!

Gigförmedling

Behöver du underhållning?


Här på Musikhögskolan finns det många duktiga musiker, skådespelare, producenter och blivande pedagoger som du kan anlita om du har något projekt på gång. Våra medlemmar representerar en bred repertoar av kunskaper och kommer sätta guldkant på ditt evenemang! Klicka på rubriken ovan för mer information!


Kontakta oss!


Fakultetsgatan 1, 70281, Örebro

Email: styrelsen@qultura.se

Copyright © 2021 Qultura