Gigförmedling

GIGFÖRMEDLING

GIGFÖRMEDLING

Behöver du underhållning?

På Musikhögskolan i Örebro finns det många duktiga musiker, skådespelare, producenter och blivande pedagoger som du kan anlita om du har något projekt på gång. Våra medlemmar representerar en bred repertoar av kunskaper och kommer att sätta guldkant på ditt evenemang!


Kontakta oss på gigformedling@qultura.se för mer information eller använd formuläret nedan för att direkt skicka in din ansökan.

NOTERA ATT DU BÖR VARA UTE I GOD TID MED DIN ANSÖKAN, GÄRNA 2 VECKOR INNAN FAKTISK DEADLINE FÖR GIGFÖRMEDLINGEN, SÅ ATT VI KAN UTFÖRA DITT ÄRENDE PÅ ETT BRA OCH TILLFREDSTÄLLANDE SÄTT. 


Det du skriver i formuläret angående underhållningstillfället kommer endast att skickas till Qulturas medlemmar och dina kontaktuppgifter hanteras enbart av Gigformedlingen och ekonomer på Örebro studentkår.


 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, och jag vill betala via Swish
Ja, och jag vill få en faktura
 
 

Introduktionen

Sveriges förmodligen bästa (och mest rosa) introduktion!


Är du antagen till någon kurs eller program på Musikhögskolan i Örebro? Grattis! Då är du välkommen att vara med i vår fina introduktion. Introduktionen är en möjlighet för dig som ny student att snabbt komma in i livet på universitetet, lära känna dina nya kurskamrater och få bättre koll på skolan och staden i allmänhet. Ta chansen!

Gigförmedling

Behöver du underhållning?


Här på Musikhögskolan finns det många duktiga musiker, skådespelare, producenter och blivande pedagoger som du kan anlita om du har något projekt på gång. Våra medlemmar representerar en bred repertoar av kunskaper och kommer sätta guldkant på ditt evenemang! Klicka på rubriken ovan för mer information!


Kontakta oss!


Fakultetsgatan 1, 70281, Örebro

Email: styrelsen@qultura.se

Copyright © 2019 Qultura