ÅRETS GENERALER OCH FADDRAR

Välkommen till Musikhögskolan och välkommen till kårsektionen Qultura!

 

Är du antagen till någon kurs eller program på Musikhögskolan i Örebro? Grattis! Då är du välkommen att vara med i den fina sektionen Qulturas introduktion. Introduktionen är en möjlighet för dig som ny student att snabbt komma in i livet på universitet, lära känna dina nya kurskamrater och få bättre koll på skolan och staden i allmänhet. Ta chansen att delta i introduktionen, det brukar vara väldigt uppskattat av alla inblandade och är en perfekt start på universitetsstudierna.


GENERALER


Som general är du ansvarig för sin kårsektions introduktion. Det är alltså generalerna som planerar, utbildar faddrar samt sköter mycket av informationsflödet utåt mot er nystudenter. Generalerna arbetar inte bara med sin sektions faddrar, utan de arbetar också med universitetets andra kårsektioner och då i första hand deras generaler. Under introduktionen finns generalerna som ett stöd för både faddrar och nystudenter. Introduktionen handlar om att hjälpa alla nya studenter in i studentlivet, såväl akademiskt och praktisk som socialt. Vi kommer helt enkel finnas till hands för att försöka hjälpa dig att lyckas och må bra på universitet och i staden.

Vid eventuella funderingar och frågor kontaktar du dina generaler på: generalerna@qultura.se 

 

Isabelle Lundh, telefonnummer: 0730-701 173

Stina Lahrin, telefonnummer: 0706-300 304

 

FADDRAR


Som fadder under introduktionen arbetar du med att skapa en positiv start för alla nya studenter vid universitetet som väljer att medverka i Qulturas introduktion. Faddrarna kommer under dessa veckor finnas nära till hands för att skapa en trygg, rolig, respektfull och inbjudande introduktion för just DIG! Håll utkik - inom kort kommer dina faddrar att presenteras här!


QULTURAINTRODUKTIONEN PÅ SOCIALA MEDIER


För att få mer information om introduktionen kan du som är ny student gå med i Facebookgruppen Qulturas introduktion HT19. Där kommer information att läggas upp dagligen under introduktionsveckorna, såsom tider, platser och diverse ändringar. Gå även in och följ Qulturas introduktion på Instagram: @introqultura.

 

Ha en fortsatt trevlig sommar så ses vi på introduktionen!

 

Mvh Isabelle och Stina


MER INFORMATION GÄLLANDE FADDRAR & GENERALER 2019 KOMMER INOM KORT

Introduktionen

Sveriges förmodligen bästa (och mest rosa) introduktion!


Är du antagen till någon kurs eller program på Musikhögskolan i Örebro? Grattis! Då är du välkommen att vara med i vår fina introduktion. Introduktionen är en möjlighet för dig som ny student att snabbt komma in i livet på universitetet, lära känna dina nya kurskamrater och få bättre koll på skolan och staden i allmänhet. Ta chansen!

Gigförmedling

Behöver du underhållning?


Här på Musikhögskolan finns det många duktiga musiker, skådespelare, producenter och blivande pedagoger som du kan anlita om du har något projekt på gång. Våra medlemmar representerar en bred repertoar av kunskaper och kommer sätta guldkant på ditt evenemang! Klicka på rubriken ovan för mer information!


Kontakta oss!


Fakultetsgatan 1, 70281, Örebro

Email: styrelsen@qultura.se


Copyright © 2019 Qultura