Örebro Studentkår

ÖREBRO STUDENTKÅR

För en bättre studietid!

Örebro Studentkår är en partipolitisk, facklig och religiöst obunden organisation som driver studenterna vid Örebro studentkårs i flera frågor. Örebro studentkår representerar studenter och doktorander i de nio olika kårsektionerna som är utspridda över universitetets institutioner.


Örebro studentkårs arbete delas in i två delar. Den första är det utbildningspolitiska arbetet som handlar om att öka kvalitéten på utbildningarna och den andra är det studiesociala arbetet som rör allt annat runtom studierna.

Örebro Studentkår slogan är ”för en bättre studietid” och har som mål att ge studenterna en minnesvärd studietid, både när det kommer till skoltid och fritid.


Mer info om Örebro Studentkår hittar du här.

Introduktionen

Sveriges förmodligen bästa (och mest rosa) introduktion!


Är du antagen till någon kurs eller program på Musikhögskolan i Örebro? Grattis! Då är du välkommen att vara med i vår fina introduktion. Introduktionen är en möjlighet för dig som ny student att snabbt komma in i livet på universitetet, lära känna dina nya kurskamrater och få bättre koll på skolan och staden i allmänhet. Ta chansen!

Gigförmedling

Behöver du underhållning?


Här på Musikhögskolan finns det många duktiga musiker, skådespelare, producenter och blivande pedagoger som du kan anlita om du har något projekt på gång. Våra medlemmar representerar en bred repertoar av kunskaper och kommer sätta guldkant på ditt evenemang! Klicka på rubriken ovan för mer information!


Kontakta oss!


Fakultetsgatan 1, 70281, Örebro

Email: styrelsen@qultura.se

Copyright © 2021 Qultura