Introduktionen

INTRODUKTIONEN

VÄLKOMMEN TILL MUSIKHÖGSKOLAN OCH VÄLKOMMEN TILL KÅRSEKTIONEN QULTURA!


Är du antagen till någon kurs eller program på Musikhögskolan i Örebro? Grattis! Då är du välkommen att vara med i den fina sektionen Qulturas introduktion. Introduktionen är en möjlighet för dig som ny student att snabbt komma in i livet på universitet, lära känna dina nya kurskamrater och få bättre koll på skolan och staden i allmänhet. Ta chansen att delta i introduktionen, det brukar vara väldigt uppskattat av alla inblandade och är en perfekt start på universitetsstudierna.


Facebookgrupp!!

Gå med i denna Facebookgrupp för att ha full koll på din stundande introduktion! 💯

https://www.facebook.com/groups/350927269112616/


SMYGSTART

Onsdagen den 28:e augusti kommer Qulturas kårsektion att smygstarta sin introduktion lite före de andra kårsektionerna vid Örebro universitet. Vi samlas i sal M101 på musikhögskolan i Örebro kl. 13.00. Då får ni chans att träffa alla era nya studiekamrater, faddrar och generaler.

 

INTROPÅSE

För att delta på introduktionen krävs ett införskaffande av en introduktionspåse samt medlemskap i Qultura kårsektion och Örebro studentkår. Qulturas introduktionspåse kostar 300 kr och då ingår kårmedlemskap och deltagande i de aktiviteter Qultura anordnar under introduktionen.


SCHEMA

Schema finner du under fliken Introduktionen på denna sida. Se till att kolla in dessa och skriv ner de olika aktiviteterna i era kalendrar så att ni inte missar något! Under samma flik hittar ni även presentationer av faddrarna och generalerna!

 

QULTURAINTRODUKTIONEN PÅ SOCIALA MEDIER

För att få mer information om introduktionen kan du som är ny student gå med i Facebookgruppen Qulturas introduktion HT19. Där kommer information att läggas upp dagligen under introduktionsveckorna, såsom tider, platser och diverse ändringar. Gå även in och följ Qulturas introduktion på Instagram: @introqultura.

 

Vid eventuella funderingar och frågor kontaktar du dina generaler på: generalerna@qultura.se 

 

Isabelle Lundh, telefonnummer: 0730-701 173

Stina Lahrin, telefonnummer: 0706-300 304

 

Ha en fortsatt trevlig sommar så ses vi på introduktionen!

 

Mvh Isabelle och Stina

 

 

GENERALER

Som general är man ansvarig för sin kårsektions introduktion. Det är alltså generalerna som planerar, utbildar faddrar samt sköter mycket av informationsflödet utåt mot er nystudenter. Generalerna arbetar inte bara med sin sektions faddrar, utan de arbetar också med universitetets andra kårsektioner och då i första hand deras generaler. Under introduktionen finns generalerna som ett stöd för både faddrar och nystudenter. Introduktionen handlar om att hjälpa alla nya studenter in i studentlivet, såväl akademiskt och praktisk som socialt. Vi kommer helt enkel finnas till hands för att försöka hjälpa dig att lyckas och må bra på universitet och i staden.

 

FADDRAR

Som fadder under introduktionen arbetar man med att skapa en positiv start för alla nya studenter vid universitetet som väljer att medverka i Qulturas introduktion. Faddrarna kommer under dessa veckor finnas nära till hands för att skapa en trygg, rolig, respektfull och inbjudande introduktion för just DIG!

Introduktionen

Sveriges förmodligen bästa (och mest rosa) introduktion!


Är du antagen till någon kurs eller program på Musikhögskolan i Örebro? Grattis! Då är du välkommen att vara med i vår fina introduktion. Introduktionen är en möjlighet för dig som ny student att snabbt komma in i livet på universitetet, lära känna dina nya kurskamrater och få bättre koll på skolan och staden i allmänhet. Ta chansen!

Gigförmedling

Behöver du underhållning?


Här på Musikhögskolan finns det många duktiga musiker, skådespelare, producenter och blivande pedagoger som du kan anlita om du har något projekt på gång. Våra medlemmar representerar en bred repertoar av kunskaper och kommer sätta guldkant på ditt evenemang! Klicka på rubriken ovan för mer information!


Kontakta oss!


Fakultetsgatan 1, 70281, Örebro

Email: styrelsen@qultura.se

Copyright © 2019 Qultura